Referenties

Referenties

Wat zeggen anderen over Sandra Reusen:

 

 

 

 

C. J.M. (Carel) van Genugten, voormalig Wethouder in de gemeente Mill en St. Hubert:

“Ik heb 4 jaar intensief met Sandra Reusen gewerkt, Sandra als regio manager van het VVV en ik als wethouder recreatie en toerisme en voorzitter van het toeristisch Recreatief Actieplan Land van Cuijk. Ik heb Sandra Reusen leren kennen en ervaren als een betrouwbare, ondernemende, creatieve en energieke vertegenwoordiger van de VVV. Zij gaf mij de professionele ondersteuning die ik nodig had.

Zij pakte heel veel initiatieven op om het Land van Cuijk als recreatieve eenheid sterker op de kaart te zetten en ondernemers te helpen met hun recreatieve plannen. Zij verenigd gedrevenheid met geduld en daarom is zij zeer effectief.”

Drs. Frans Fleuren, freelance journalist en voormalig Wethouder in de gemeente Boxmeer (1998 – 2002):

“Ik heb in de periode van mijn wethouderschap, met onder meer Recreatie & Toerisme in mijn portefeuille, intensief samengewerkt met Sandra Reusen, die in die tijd werkzaam was bij de Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant. Samen mochten wij (zij als projectmanager, ik als voorzitter van Stichting TRAL: Toeristisch Recreatief Actieplan Land van Cuijk) regionale toeristische samenwerking concreet vorm geven voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk (Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill & St. Hubert en St. Anthonis). Daarnaast hebben wij samen met drs. Peter Wolters, directeur van Zodiac Zoos, aan de basis mogen staan van de ontwikkeling van het zo succesvolle Zoo Parc Overloon. Sandra ‘s eigenschappen als Betrokken, Bevlogen en Betrouwbaar hebben, naast haar Deskundigheid, er mede voor gezorgd dat het Land van Cuijk steeds beter op de toeristische kaart staat van Nederland. Verder is Sandra mede door haar uitstraling een Reus geworden op het gebied van Recreatie & Toerisme.”

Paul van Moorsel, Beleidsmedewerker Kamer van Koophandel Brabant-Noordoost:
“Sandra heeft gedurende de tijd dat ze in de regio actief was voor de Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant veel tot stand gebracht. De sector Recreatie en Toerisme heeft mensen nodig die hun nek durven uit te steken, ervoor durven te gaan en zich niet snel door stroperigheid of tegenslag laten afschrikken. Sandra is er zo een!”

Hans Bos, Voormalig Wethouder in de gemeente Grave:
“Sandra heeft zich in haar voormalige functie als Manager Marketing & Sales bij de Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant geweldig ingezet voor onze regio. In mijn beleving hebben wij de afgelopen jaren zeer constructief samengewerkt waardoor er vele zaken zijn gerealiseerd en waarvan het land van Cuijk nu haar vruchten plukt.”

Carlette Roeland, Eigenaar Speciaalbierbrouwerij Oijen (gemeente Oss):
“Sandra is communicatief, adviserend, gezellig, inventief en niet te beroerd om een stapje meer te zetten. Ze heeft zich een grote Brabantse regio eigen gemaakt en aangetoond daarin slagvaardig te kunnen werken. Blijft desondanks haar Noord / Oost Nederlandse tongval behouden.”

Berna Trommelen, Directeur Berna Trommelen Communicatie B.V.,Tilburg:
“Met Sandra heb ik samen gewerkt aan het in de markt zetten van de VVV Uit & Thuis krant. Een uitgave voor de toeristen en recreanten in de regio Meierij en Noordoost-Brabant die vier maal per jaar in een oplage van 30.000 exemplaren verschijnt. Met groot enthousiasme heeft ze dit project intern en extern ‘beet gepakt’. Heel gedreven ging ze te werk om er een succes van te maken. Wanneer Sandra ergens in gelooft, dan is ze niet te stoppen. En dat is bij partnerschap erg belangrijk.”

Frank van Kalleveen, Boswachter Voorlichting en Recreatie Staatsbosbeheer:
“Jammer dat Sandra weg is gegaan bij de Regio-VVV Meierij & Noordoost-Brabant. Ik heb prettig met haar samengewerkt aan het Maas- en Peelliniepad en allerlei andere leuke projecten allemaal bedoeld om de toerist te bedienen.”

Noud van Rossum, Eigenaar Camping Van Rossum’s Troost Sint Hubert & Bestuurslid Peel- en Maasrand Recreatie Ondernemers (PMRO):

“Vanuit mijn functie binnen het bestuur van de vereniging PMRO en vanuit mijn eigen bedrijf heb ik in diverse overlegsituaties met Sandra gewerkt. Sandra is in haar werk een zeer gedreven persoon. Heeft een goede knowhow/visie  m.b.t. de diverse vakgebieden en heeft door de jaren een sterk netwerk opgebouwd. Sandra kan en wil graag sturing geven aan haar projecten, is er in mijn ogen persoonlijk erg bij betrokken en is uitermate vastberaden om deze in successie af te ronden. Onder haar supervisie hebben we de laatste jaren een duidelijke vooruitgang geboekt in zowel de recreatieve producten als wel uiteindelijk ook de promotie van de streek.”

Ingrid van Berlo, voormalig medewerker afdeling communicatie Noordbrabants Museum ‘s-Hertogenbosch:
“Ik heb ontzettend prettig samengewerkt met Sandra Reusen. Sandra is helder in haar communicatie en je weet wat je kunt verwachten wat ik zelf altijd als bijzonder prettig heb ervaren. Ik wens haar heel veel succes met haar eigen bedrijf en ben ervan overtuigd dat we nog van haar gaan horen.”