Spontane ontmoeting leidt tot muzikale verrassing

Posted in Plattelandsblogs

Spontane ontmoeting leidt tot muzikale verrassing

Het deuntje werkt aanstekelijk en de tekst van het refrein zing je zo mee: “Ja, samen zij aan zij, ja, door de Raamvallei, ja, het is een marathon, de Duorun-run, de duorun”.

Het ‘lijflied’ van het event Raamvallei Duomarathon met als titel ‘Duorun’ is onlangs geboren. De ervaring leert dat zo’n ‘eigen lied’ een associatie met het evenement en de regio bewerkstelligt (dus sterk marketingmiddel) maar ook de marathondeelnemers een goed gevoel geeft.

Kippenvelmoment

Hoe het allemaal begon…

Zangeres Esther leerde het muziektrio kennen, toen zij vorig jaar als deelnemer aan de Raamvallei Duomarathon het trio aantrof bij pauzelocatie de Nieuwenhof en spontaan ging meezingen. Wat er toen gebeurde was heel bijzonder en bezorgden zij de toehoorders een kippenvelmoment. Het filmpje op facebook leverde enorm veel reacties op en bracht hen op het idee samen de Raamvallei te gaan bezingen. Hun gelegenheidsformatie bestaat uit Ronald Peters, Frans Heijs en Marcel Peters met zangeres Esther Croez en producer Johan de Groot van Resound. Zij noemen zich samen: “Esther Croez & the ragged roosters”.

Benieuwd naar het resultaat?

IMG_5231

Meer informatie over de Raamvallei Duomarathon: www.raamvalleiduomarathon.nl.

Foto: “Esther Croez & the ragged roosters”.

Fotografie: TienvanTienen